referenties en relaties


 • Ik heb goede ervaring met Ingrid, zij heeft zeer professioneel, integer onderzoek gedaan. Sterk analytisch met respect voor betrokkenen. Hierdoor een gedragen resultaat.

  30 maart 2014
  Marja Weijers
  - Boardmember - Diaconessenhuis Leiden
 • Ingrid is a very reliable coach, inventive in her approach and she delivered great results. It was fine to work with her.

  17 oktober 2012
  Meta Halma MBA - MARENTE, Voorhout
 • Ingrid is voor mij een geweldige collega. Professioneel, deskundig, open, mensgericht en planmatig. Ingrid houdt je scherp en is in staat om het beste uit jezelf én het team te halen. 6 april 2011
  Bob Roos - Feedback Training & Consulting
 • Het afgelopen jaar heb ik diverse trainingen van Ingrid mogen volgen en ook samen met Ingrid een trainingsdag voor mijn eigen afdeling mogen ontwikkelen.
  
Ingrid is zeer betrokken bij de deelnemers van haar trainingen en weet ook exact hoe ze deelnemers die in eerste instantie minder gemotiveerd zijn te betrekken bij de training, zodat het voor iedereen een waardevolle dag werd.

  23 januari 2014
  Caroline Van Herpen-Schipper - Zorgmanager Chirurgie OK - MCHaaglanden
 • Door de training zijn we een (h)echt team geworden wat elkaar durft aan te spreken.De training heeft me als teamleider al veel gebracht. Het voelt echt als een cadeautje voor het team en voor mij als teamleider.

  19 oktober 2014
  Yolanda Bauman-van der Baan - Teamleider Administratie Radiologie - Diaconessenhuis Leiden
 • Ingrid maakt de coaching passend. Ze kijkt wat jij als persoon nodig hebt en gebruikt daarbij instrumenten die je een stap verder helpen. Daarbij niet schuwend om kritische vragen te stellen.

  19 januari 2015
  Teammanager thuiszorg - MARENTE, Voorhout
 • Ingrid is een scherpzinnig en doortastende coach die met heldere en precieze bewoordingen de vinger op de gevoelige plek legt. Ze helpt je inzicht te krijgen in de samenhang tussen waar je vandaan komt, wie je bent en waar je wilt zijn. Met dit inzicht bleken de door mij zo gewenst veranderingen bijna als vanzelfsprekend plaats te vinden.

  29 maart 2016
  Jantine Liesting , was een klant van Ingrid Wassing
 • "Ik kijk terug naar het afgelopen jaar en zie in hoeverre ik een prachtige verbetering heb doorgemaakt. Ik heb je begeleiding als zeer prettig ervaren, zonder oordeel, vriendelijk, professioneel en met kennis maar vooral gevoel voor zaken.
  Wat me opviel en ik graag met anderen zou delen:
  - Ze evalueert en legt eigen gevoel daarbij ook bloot als daar reden voor is, bijvoorbeeld bij de vraag wat voor indruk men maakt
  - Onderste steen boven op zoek naar probleem
  - Gerichte coaching vanuit standpunt van de coachee en evaluatie van interactie met omgeving
  - Out of the box denken/openstaan voor alternatieven, bijvoorbeeld door de coachee buiten eigen werkomgeving te spreken"

  29 maart 2016
  Hylmar Elsinga was een klant van Ingrid Wassing
 • "Als je zelf toe bent aan verandering, kan Ingrid samen met je op zoek en geeft je sturing om in beweging te komen. Samen op weg gaan en je overgeven (overgeven was wel een dingetje voor mij, maar Ingrid geeft niet op en zoekt net zolang totdat er iets is wat bij je past) aan verandering.
  Het heeft mij rust en nieuwe inzichten in mezelf gegeven, ik ben er sterker uitgekomen en heb tools in mijn rugzak om me te blijven ontwikkelen, wat er ook op mijn pad komt.
  
Dank je wel voor de fijne gesprekken, ik zal het gaan missen."

  160 december 2017
  Sylvia Ipse - Zoetermeer, was een klant van Ingrid Wassing